Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ کبدی مردان ایران برای نخستین بار در بازی های آسیایی 2006 قطر شرکت کرد و حائز رتبه چهارم شد. اما از سال 2010 زنان و مردان کبدی ایران در بازی‌های آسیایی گوانگژو چین حضور یافتند که زنان صاحب نشان برنز شدند و مردان به مقام نایب قهرمان رسیدند. بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی نیز با نایب قهرمانی زنان و مردان کبدی ایران همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که در تمام این رقابت ها همیشه ملی پوشان کبدی در نیمه نهایی یا دیدار پایانی قافیه را به هندی ها می باختند.
اما در هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی 2018 تیم های ملی کبدی مردان و زنان ایران با خلق شگفتی موفق شدند گردن آویز طلا و مقام قهرمانی را از آن خود کنند تا به یکه تازی هندی ها در کبدی پایان دهند.
«غلامرضا مازندارنی»  در خصوص موفقیت کبدی بازان ایران در این دوره از بازی های آسیایی گفت: پس از گذراندن دوره 8 ماه آمادگی و برگزاری 13 اردوی تدارکاتی در نهایت 12 نفر برای این رقابت ها گزینش شدند و با آمادگی بالای 70 درصد بدنی راهی اندونزی شدیم.
وی گفت: در مرحله گروهی مسابقات به راحتی حریفان را شکست دادیم و در مرحله نیمه نهایی در مصاف با هند حریف دیرینه و قدرت برتر این رشته طلسم 20 ساله پیروز نشدن را شکستیم تا در فینال نیز با شکست کره جنوبی قهرمان رقابت ها و صاحب مدال طلا شویم. البته این پیروزی در روحیه و انگیزه تیم ملی زنان کبدی ایران نیز تاثیر مضاعفی گذاشت تا آنها نیز به این باور برسند که تیم هند شکست پذیر است و آنها نیز در فینال حریف دیرینه خود را شکست دهند.
سرمربی تیم ملی کبدی ادامه داد: در دوره قبل بازی های آسیایی نیز فاصله تیم ایران در فینال با هند خیلی کم بود، ولی به دلیل تجربه کم بازیکنان مدال طلا را از دست دادیم. حتی در رقابت های جهانی و مصاف با هند، تیم ایران یک نیمه از حریف خود پیش بود و در ادامه مسابقه بازی را واگذار کرد.
مازندرانی با انتقاد از شاگردانش در خط دفاعی گفت: عملکرد خط دفاعی برابر انتظار کادر فنی نبود، ولی مهاجمان عملکرد خوبی در پست خود داشتند و حتی در بخش دفاعی نیز کمک می کردند که در مجموع موفق شدیم مقابل رقبا به برتری برسیم.
وی گفت که مدال آوری تیم ملی کبدی در بازی های اینچئون 2014 سبب شد تعدادی از بازیکنان لژیونر شده و به لیگ هندوستان بروند که همین موضوع در آشنایی آنها از عملکرد فنی تیم هند تاثیر مثبتی داشت. همچنین پس از آشنایی ملی پوشان لژیونر با تاکتیک و تکنیک بازیکنان هندی، ترس آنها از تیم هند از بین رفت و به باور پیروزی رسیدند.
سرمربی تیم ملی ادامه داد: این باور را کادر فنی به همه اعضای تیم تزریق کرد تا در کنار تمرینات خوب و آمادگی بازیکنان با انگیزه پیروزی مقابل همه تیم ها به خصوص هند صف آرایی کنند.
وی در خصوص برنامه هایی که تیم ملی پس از بازی های آسیایی دارد، اظهار داشت: قراردادم تا پایان بازی های آسیایی بود و در صورتی که قرارداد جدید امضاء شود برنامه هایی را برای مسابقات آینده به فدراسیون ارائه می دهم. اما برای حفظ روند موفقیت نیازمند نگهداری ستاره های تیم هستیم و اگر آنها جدا شوند، تیم ملی ضربه می خورد.
سرمربی تیم ملی کبدی ادامه داد: یافتن استعدادهای کبدی و رساندن آنها به آمادگی لازم برای جایگزین کردن در رقابت های آینده باید اولویت کاری باشد. زیرا ممکن است به هر دلیلی مانند شرایط سنی، اشباع شدن یا آسیب دیدگی ها ناخواسته بعضی از بازیکنان از تیم ملی جدا شوند که باید جوانان با کیفیت جایگزین شوند. البته کادر فنی پیش از بازی های آسیایی از بازیکنانی جدید استفاده کرد؛ هر چند که تعدادی از آنها به دلیل مشکلات گذرنامه موفق به همراهی ما نشدند. اما در زمان انجام مسابقات چند بازیکن جوان به همراه سایر ملی پوشان بازی کردند و تعدادی نیز روی نیمکت بودند تا میدان خوبی برای کسب تجربه جوانان باشد.
مازندرانی درباره اینکه چرا بیشتر ملی پوشان زن و مرد کبدی از قراردادهای پایین خود گله مند هستند، اظهار داشت: فدراسیون به تنهایی در این خصوص مقصر نیست و شاید نیاز باشد وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در این خصوص حمایت های لازم را انجام داده و حامیان مالی نیز برای بهبود شرایط ملی پوشان اقدام کنند. البته ابتدا باید حامی مالی از طریق فدراسیون جذب شود.
وی گفت که بازیکن سازی در هر رشته ورزشی از جمله کبدی نیازمند فرایندی است که در رقابت های برون مرزی و تدارکاتی این مهم حاصل می شود.
سرمربی تیم ملی کبدی ادامه داد: این ایده نیاز به حمایت مالی دارد و بودجه فدراسیون با توجه به مدال آوری و شرکت در رقابت های برون مرزی بسیار پایین است و برای اینکه استعدادهای کبدی کشف و پرورش داده شوند، توجه ویژه مالی نقش غیرقابل انکاری دارد. زیرا یکی از دلایلی دیگری که در مدال تیم های ملی کبدی موثر است برگزاری اردوی برون مرزی در کشور هند بود که در شناخت سبک بازی هندی ها تاثیر بسزایی داشت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تیم ملی کبدی هند بازی های آسیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • باید برای اعتلای عزت ملی خودباوری را سرلوحه قرار دهیم/ اصفهان قطب صنعت هسته‌ای ایران است
  • آریگو ساکی: رم برای غلبه بر لورکوزن و صعود به فینال لیگ اروپا به یک معجزه نیاز دارد
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • آقاپور: «دی‌جی» تیم ملی فوتسال هستم!/ با درد بازی کردم
  • پرسپولیس آسیایی فقط یک بازیکن کم داشت
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • فوری: دو سهمیه آسیایی ایران مشخص شدند
  • خاتون و 21 رقیب قدرتمند در رقابت‌های آسیایی!